5 Червня 2018
Новини

В Одесі намагалися вбити активіста Автомайдану

В Одесі намагалися вбити активіста Автомайдану

5 червня в Одесі двоє невідомих людей спортивної статури напали на активіста, керівника одеського Автомайдану Віталія Устименко.

Повідомив в Facebook колишній лідер одеського «Правого сектора» Сергій Стерненко.

«У мене немає слів. У Віталія Устименка колота рана стегна, розбили голову. Сильна кровотеча. Судячи з характеру пошкоджень, намагалися вбити. Сам активіст каже, що нападники намагалися потрапити в район нирки», - написав Стерненко.

За його словами, «До речі, це практично там же, де були три напади на мене. Хроніки бандитської Одеси, вони такі. Якщо ти громадський активіст, що протистоїть місцевій владі, тебе будуть намагатись вбити.

Чекаємо свіжі версії про те, що це був «побутовий конфлікт», хлопці просто шукали роботу, і взагалі Віталій сам себе поранив.

У прес-службі поліції Одеської області поінформували в Facebook, що правоохоронці з'ясовують подробиці нападу на активіста.

Нагадаємо, 24 травня Стерненко повідомив про замах на себе. Він отримав пошкодження руки та забій голови, при цьому завдав одному з нападників смертельний удар ножем в живіт. 28 травня Стерненко прибув на лікування до Києва. Начальник управління превентивної діяльності Нацполіціі в Одеській області Іван Іщенко повідомив, що активісту нададуть охорону. Він зажадав, щоб розслідуванням події 24 травня займалися правоохоронці з іншого регіону, оскільки активіст не довіряє одеської поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса, кримінал, напад
В тему