5 Червня 2018
Новини

Дженніфер Еністон посприяла весіллю подруги Кортні Кокс

Дженніфер Еністон посприяла весіллю подруги Кортні Кокс

Голлівудська акторка Кортні Кокс, найбільш відома за роллю Моніки Геллер в ситкомі «Друзі», а також журналістки Гейл Везерс в серії фільмів «Крик», – виходить заміж.

53-річна Кокс та 41-річний гітарист гурту Snow Patrol Джонні Макдейд вирішили зіграти весілля у цьому році на батьківщині музиканта – в Ірландії. Більше того пара планує відгуляти ще одне весілля для голлівудських друзів Кокс, вже в Америці – в Малібу.

Наближене до пари джерело повідомляє, що саме Дженніфер помирила Кортні і її нареченого Джонні Макдейда, коли вони посварилися. До слова, за чуткми, у Джен на це пішло маса часу та сил.

Читайте також: Хто цілується краще - Анджеліна Джолі чи Дженніфер Еністон (відео)

Варто зауважити, що Кокс і Джонні почали зустрічатися в листопаді 2013 року, коли разом працювали над одним з проектів.

 

У червні 2014 року вони оголосили про заручини. Але весілля так і не відбулося: в грудні 2015 року вони ухвалили рішення розлучитися.

Офіційною причиною розриву стосунків, за словами Кокс, став той факт, що вони, нібито не змогли домовитися про те, де їм жити разом.

Читайте також: Найкрасивіші пари з комедійних серіалів

Нагадаємо, у 1999-2013 роках Кортні була одружена з актором Девідом Аркеттом. Подружжя розійшлося у жовтні 2010 року, проте офіційно оформило розлучення тільки в травні 2013 року. У колишньої пари є донька – Коко Райлі Аркетт, хрещеною матір'ю якої є колега актриси по зйомках в телесеріалі «Друзі» і найкраща подруга, Дженніфер Еністон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, дженніфер еністон
В тему