3 Червня 2018
Новини

На Дніпропетровщині в лісосмузі знайшли тіло семикласниці

На Дніпропетровщині в лісосмузі знайшли тіло семикласниці

У сексуальній нарузі над дівчинкою та її вбивстві підозрюють на рік старшого хлопця.

В Дніпропетровській області резонансний злочин. У неділю, 3 червня, в одному з населених пунктів регіону в лісопосадці був виявлений труп неповнолітньої. Було встановлено, що це тіло дівчинки. Про зникнення котрої напередодні до поліції заявила мама. Батьки відпустили дочку до місцевого клубу, та з танців дитина додому вже не повернулася. Про подію у своєму «Фейсбуку» повідоми заступник глави Національної поліції В’ячеслав Аброськін:

«Вчора до поліції звернулась молода жінка, мешканка Дніпропетровщині, яка повідомила про зникнення її неповнолітньої доньки, 2004 р.н., учениці 7-го класу. Було встановлено, що дитина була в місцевому клубі, потім її ніхто не бачив.

Ввечері її оголений труп з ознаками насильницької смерті був виявлений в лісопосадці поряд селищем. За результатами огляду місця події, можна сказати, що дівчина ймовірно була зґвалтована», – написав чиновник від поліції.

Сьогодні зранку співробітники правоохоронних органів встановили підозрюваного. Це хлопчина, що на рік старший від убитої.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, діти, смерть, поліція, дніпро
В тему