2 Червня 2018
Новини

Меган Маркл обскакала Кейт Міддлтон та Єлизавету II

Меган Маркл обскакала Кейт Міддлтон та Єлизавету II

Не встигла американська актриса Меган Маркл призвичаїтись до статусу дружини принца Гаррі і отримати титул герцогині Сассекської, як британський Vogue удостоїв її ще одним почесним титулом. Авторитетне видання включило Меган в список «25 найвпливовіших жінок країни».

Сусідки Меган по рейтингу – насправді історичні постаті. Серед інших представниць Великобританії, що увійшли до списку, також виявилися адвокат Амаль Клуні, письменниця Джоан Роулінг, дизайнер Стела Маккартні, модель Адво Абоа, молода співачка Дуа Липа. Варто зазначити, що за межами списку опинилися Кейт Міддлтон, Єлизавета II і прем'єр-міністр країни Тереза Мей. Втім, ім'я Її Величності все ж фігурує в передмові. Пояснюючи свій вибір, видання пише:

«Влада і вплив сьогодні набувають безліч форм. Говорячи про сфери політики, моди, мистецтва, медіа та спорту, ми повинні зробити важливі винятки. Для деяких влада залишається занадто ненадійною (Тереза Мей), а для інших вона вічна (Королева)».

Про новоспеченого члена королівської сім'ї, герцогині Сассекському, експерти журналу відгукуються так:

«Історія (і гардероб) Меган Маркл, що пройшла шлях від підлітка, який фотографується на тлі воріт Букінгемського палацу, до актриси, яка вийшла заміж за принца, який живе за ними, розбурхали уяву публіки як ніщо інше в цьому році. Буквально за один день ця 36-річна жінка стала однією з найбільш знаменитих у світі. Але її вплив поширюється далеко за межі нескінченного обговорення її стилю одягу: будучи американською феміністкою змішаної раси, вона сприяє зміцненню самобутності монархії 21 століття».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, меган маркл, кейт міддлтон, єлизавета ll
В тему