31 Травня 2018
Новини

З криком «Алах Акбар!» зарубав поліцейського пса

З криком «Алах Акбар!» зарубав поліцейського пса

В голландському Шейдамі сирієць, озброєний сокирою, під час затримання поліцією накинувся на службового собаку.

Чоловік, котрого намагалися арештувати в голландському місті Шейдам, що недалеко від Роттердама, Голландія, напав на правоохоронців із сокирою. І з мусульманським вигуком «Аллах Акбар!» зарубав поліцейського пса. Пише видання «Метро».

Про цього молодика, що поводився неадекватно, стражам правопорядку повідомили сусіди, побачивши його на балконі квартири, коли він розмахував сокирою і репетував.

Офіцери, що прибули за викликом, намагалися заспокоїти 26-річного хлопця, та не змогли. Поліціянтам довелося застосувати щодо нього вогнепальну зброю, дебошир дістав поранення.

Коли поліцейський загін штурмував квартиру, неадекват накинувся на них і вдарив сокирою службового пса, котрий від травм загинув. Мер міста Кор Ламерс повідоми пресі, що підозрюваний – сирієць, який живе в Шейдамі разом з батьком із минулого року.

«Ця людина була відома декільком організаціям допомоги, – зауважив Ламерс. – Це дуже серйозно, бо сталося в спальному районі. Хоча ситуація розгорталася в будинку, люди бачили, що відбувається. Я можу уявити, як це було страшно». Він додав: «Ми проведемо повне розслідування того, що сталося».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, напад, поліція, нідерланди, вбивство, собаки
В тему