31 Травня 2018
Новини

«Наркомани на городі»: на Миколаївщині «ширку» збував колишній коп

«Наркомани на городі»: на Миколаївщині «ширку» збував колишній коп

На Миколаївщині в складі групи наркоділків опіати «штовхав» колишній поліцейський.

Співробітники поліції в Миколаївській області викрили групу наркоторговців. Зловмисники виготовляли та розповсюджували ацетильований опій на території Южноукраїнська. Один з наркодилерів – екс-поліцейський.  Повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Під час обшуків правоохоронці вилучили майже 3 л концентрату макової соломки. 

Працівникам Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ стало відомо про місцеву злочинну групу, яка виробляє та збуває наркотичні речовини. Наркоділки варили та реалізували концентрат макової соломки – опій ацетильований – на території міста Южноукраїнська по 210 грн за 1 мл. 

Правоохоронці провели оперативну закупку наркотичних речовин. Завдяки чому з’ясували що одним з фігурантів викритого наркобізнесу є колишній співробітник поліції. 

Зібрані матеріали скеровано до прокуратури Миколаївської області, де слідчі розпочали кримінальне провадження за викритим фактом.

Читайте також: «У всі тяжкі»: київські копи накрили лабораторію, де варили амфетамін

Під час спільної спецоперації оперативники Миколаївського Управління внутрішньої безпеки Національної поліції України, бійці полку поліції особливого призначення, працівники слідчого управління області, під процесуальним керівництвом прокуратури, затримали організатора та трьох учасників злочинної групи.

В ході санкціонованих обшуків вилучено 2,7 л концентрату макової соломки, виручку, банківські картки для отримання оплати за товар, мобільні телефони, інгредієнти та обладнання для виготовлення наркотичної речовини. 

Наркоділків затримали в порядку ст. 208 КПК України. Тривають заходи щодо оголошення їм підозри за ч. 3 ст. 307 КК України. Зловмисникам світить позбавлення волі на термін від 9 до 12 років з конфіскацією майна. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, наркотики, поліція, миколаїв
В тему