30 Травня 2018
Новини

Депутат Покровський заявив, що на нього тиснуть

Депутат Покровський заявив, що на нього тиснуть

На початку пленарного засідання 42-ї сесії Луцької міської ради депутат Андрій Покровський заявив про тиск на нього з боку міської ради.

Свою думку він обґрунтував вилученням частини парковки у РЦ «Промінь», яка слугуватиме для потреб відвідувачів центрального басейну.

Також Андрій Покровський зазначив, що міська рада не підтримала його ініціативу про придбання для шкіл Луцька мультибордів та наміри будівництва «Макдональдсу» у Луцьку на місці, де буде облаштований сквер Авіаторів.

– Не варто лобіювання власного бізнесу називати тиском, – зазначив у відповідь на аргументи Покровського депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук. – Якщо ми говоримо про парковку біля ТЦ «Промінь», то всі сплачують за це податки, лише ТРЦ «Промінь» не сплачував жодних податків за користування частиною парковки. Щодо «Макдональдсу» – жодних договорів із ним немає в міській раді. А щодо мультибордів, то пропонуємо вам, як потужному бізнесмену, закупити ці мультиборди для кожної школи, а не вимагати це зробити від міської ради. Якщо ж ви так вболіваєте за бюджет міста, то в мене є аналітика, що на ваших підприємствах офіційні зарплати – трохи більше від трьох тисяч гривень. А ми розуміємо, що ваші працівники просто не можуть працювати за такі кошти. Не треба шукати політику там, де її немає.

Нагадаємо, на нещодавньому засіданні виконкому Луцької міської ради члени виконкому проголосували за розірвання договору оренди з ТзОВ «Промінь».

Андрій Покровський – депутат Луцької міської ради, інвестор будівництва «Сіті Парку» біля Київського майдану, реконструкції РЦ «Промінь».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, сесія, луцька міська рада, андрій покровський, депутати
В тему