28 Травня 2018
Новини

Найволохатішим малям Британії стала піврічна дівчинка з шевелюрою Преслі

Найволохатішим малям Британії стала піврічна дівчинка з шевелюрою Преслі

Ні, ця п’ятимісячна крихітка на натягла випадково на голову перуку а-ля Елвіс Преслі.

Більшість діток виходять з материнської утроби із зачісками в стилі Влада Ями, та не ця малесенька британка. У свої її місяців цю маленьку дівчинку охрестили «реінкарнацією Елвіса Преслі», і цілком виправдано. Лексі-Роуз мала густу шевелюру уже в лоні мами: коли жінка, Ханна Голлінс, пішла на УЗД, то на моніторі з’явилася копичка густого волосся.

Маленька Лексі, попри свій ніжний вік, уже має титул найволохатішої малечі Сполученого королівства. Пише видання «Метро».

Мама дівчатка цілком виправдано була шокована, коли привела на світ своє друге дитя в лікарні Арроу Парк, що у Вірралі. Ханна розповідає, що, коли народилася її чотирирічна старша дочка Софія-Хоуп, акушерки сказали їй, що ніколи до того не бачили дитини з такою кількістю волосся. Але зараз Лексі-Роуз відібрала корону своєї сестрички – і її свіжі знімки не демонструють ознак уповільнення росту волосся.

«Гуляючи з молодшою донькою, я мушу зупинятися приблизно 20 разів на день і теревенити з людьми, які перепиняють нас і запитують про волосся Лексі», – розповіла про незручності, породжені унікальністю її дитини, місіс Голлінс.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, діти
В тему