28 Травня 2018
Новини

У Британії масове отруєння «колесами» на музичному фестивалі. Двоє людей померло

У Британії масове отруєння «колесами» на музичному фестивалі. Двоє людей померло

 Ще 15 осіб мають ознаки отруєння «колесами», один із потерпілих у критичному стані.

18-річна дівчина та 20-річний молодий чоловік, тато однорічного хлопчика, померли у суботу, 27 травня, після того, як вжили невідому наркотичну речовину на музичному фестивалі Mutiny в графстві Гемпшир. Ці молоді люди одні з багатьох, хто «закинувся» на заході, що проходив у місті Портсмут, психотропною пігулкою, щоб повеселитися «під кайфом». Та легкі клубні психотропи, які, попри заборону на рівні закону, нерідко дозволяє собі сучасна молодь на подібних гуляннях, цього разу призвели до смерті двох людей і отруєння ще 15.  Пише видання «Метро».

Жертвами невідомої «наркоти» стали 18-літня Джорджія Джонс, яка, зі слів друзів, ковтнула дві таблетки на фестивалі, та 20-річний Томі Джордж Бейкер, у котрого напівсиротою залишився крихітний син.

Ще 15 фестивальників, яким стало зле після «коліс», госпіталізували. Повідомляється, що один із пацієнтів досі перебуває в критичному стані.

Після смерті двох фестивальників Mutiny Fest зупинили. Поліція встановлює обставини загибелі й отруєння людей «колесами» на цьому масовому заході, зокрема, хто міг реалізувати молоді, що відпочивала на музфесті, таку смертельну отруту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, фестиваль, отруєння, наркотики, смерть
В тему