28 Травня 2018
Новини

У Луцьку вимагають платного проїзду для пенсіонерів

У Луцьку вимагають платного проїзду для пенсіонерів

Попри «ейджизм» (дискримінування за віком) такої пропозиції, вона набирає підтримку городян на сайті е-петицій.

В обласному центрі Волині пропонують запровадити платний проїзд для пенсіонерів у ранкові та вечірні години пік, щоб таким чином спровадити у такі часові проміжки стариків із громадського транспорту. Петиція «Платний проїзд пенсіонерів» з’явилася на сайті громадських ініціатив «Єдина система громадських петицій» і станом на сьогодні вже набрала майже половину потрібної кількості голосів – 108 зі 300.

Автор колективного звернення – громадянин на ім’я Стицай Владислав Русланович, якому, очевидно, допекло засилля літніх жінок з торбами у ранкових луцьких маршрутках.

Текст петиції подаємо зі збереженням оригінальної орфографії.

«Доброго дня, шановне панство Луцька. Хотілося б звернутися до наших депутатів з пропозицією зробити платний проїзд у тролейбусах для пенсіонерів у годину-пік (ранок і обід). Орієнтовочні години: Ранок – 7:00–9:30. Обід – 12:30–14:30. Тому, що саме в ці моменти досить багато пенсіонерів, які перешкоджають проїзду студентам і людям на роботу. Платний проїзд зменшить кількість пенсіонерів в ці години і дозволить більш комфортно прибувати до пункту призначення», – аргументує свою «пенсіонерофобну» і дуже некоректну позицію Стицай.

До кінця збору підписів на підтримку е-петиції залишилось 4 дні, і станом на сьогодні вона має 35 % підтримки містян.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, пенсіонери, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали