28 Травня 2018
Новини

Набрався до безпам’ятства: кияни знайшли зниклого іноземця

Набрався до безпам’ятства: кияни знайшли зниклого іноземця

Норвезького фана, котрий прибув до столиці України на Лігу чемпіонів, у стані глибокого сп’яніння виявили аж на Оболоні.

Знайшовся іноземний уболівальник, на розшуки якого напередодні кинулися мало не всі київські правоохоронці. Про це пише на веб-сторінці відомства Відділ комунікації поліції міста Києва.

У стані сильного алкогольного сп’яніння громадянина Норвегії виявив на вулиці Набережно-Корчуватській у Голосіївському районі мешканець столиці. Аби «проспиртований» фанат гри мільйонів протверезів і прийшов до тями, співчутливий киянин забрав того до себе додому. Природно, про подію повідомив правоохоронні органи.

Нагадаємо, в суботу, 27 травня, про зникнення вболівальника, який прибув у Київ на фінал Ліги чемпіонів із Норвегії, повідомили правоохоронні органи його товариші. У Печерському управлінні поліції зареєстрували матеріал у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Орієнтування на розшук норвежця передали всім патрулям, які несуть службу у столиці.

Та невдовзі до чергової частини зателефонував киянин і сказав, що біля станції метро «Кловська» натрапив на нетверезого іноземця. Щоби з гостем України нічого не сталося, чоловік забрав його додому.

На Набережно-Корчуватську відразу прибув наряд патрульних, які транспортували розшукуваного до Печерського управління поліції, де він мав бесіду із поліцейськими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, футбол, поліція, футбол
В тему