27 Травня 2018
Новини

Один з найбагатших акторів світу поскупився на власне весілля (фото)

Один з найбагатших акторів світу поскупився на власне весілля (фото)

Один з найвідоміших британський холостяк, 57-річний Хью Грант вперше одружився. Актор уклав шлюб з матір'ю своїх трьох дітей, 39-річною Анною Еберштейн. Пара оформила стосунки 25 травня в Лондоні.

Одруження було скромним, Хью і Анна розписалися в районному муніципалітеті Челсі в присутності своїх дітей і кількох близьких друзів. Наречена, яка тільки в березні народила третю дитину, виглядала свіжою і щасливою, вибравши замість традиційного весільного плаття стильний повсякденний образ: сорочка і біла міні-спідниця.

Х'ю Грант віддав перевагу класичному елегантного костюму темно-синього кольору з блакитною сорочкою і краваткою. Але при цьому, на відміну від своєї дружини, у якої на безіменному пальці з'явилося традиційна золота обручку, для себе Грант обрав масивний срібний перстень з орнаментом і трьома червоними каменями.

Нагадаємо, Х'ю Грант і шведський телепродюсер Анна Еберштайн разом вже близько шести років. За цей час у них народилося троє дітей. Всього у Гранта п'ятеро дітей.

У вересні 2011 року у нього народилася дочка, Табіта Чжао Ши Хонг Грант, від Тінглан Хонг, адміністратора китайського ресторану в Лондоні, з якої у Гранта був нетривалий роман. У вересні 2012 року у Гранта народився син, Джон Мунго Грант, від Анни Еберштайн. Потім Грант знову зійшовся з Хонг, і у них народився син, Фелікс Чанг Хонг Грант на початку 2013 року. У грудні 2015 року біля Гранта і Еберштайн народилася дочка, а в березні 2018-го ще одна дитина, чиє ім'я і стать досі парою не оприлюднені.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, хью грант, анна еберштейн, Фото
В тему