27 Травня 2018
Новини

Цигани відгуляли весілля у дорогому ресторані і зникли не заплативши

Цигани відгуляли весілля у дорогому ресторані і зникли не заплативши

Молодята з розмахом відсвяткували весілля в одному з ресторанів в іспанському містечку Віверо (провінція Луго, Галісія), запросивши 200 людей. Однак коли справа дійшла до оплати, виявилося, що молодята зникли.

Про це пише іспанське видання «Hola.com».

З розмахом відгуляти весілля в ресторані вирішили місцеві роми. Вони внесли заставу в розмірі 1,5 тисячі євро, надали документи, підписали угоду і залишили контактні телефони.

Коли настав час розрахуватися за банкет, молодята заявили, що батько нареченого, який повинен все оплатити, зараз перебуває «не в стані» і вони заплатять пізніше. Однак наступного дня не вдалося знайти жодного з членів сім’ї. На телефонні дзвінки ніхто не відповідав. Сума боргу новоствореної сім'ї склала 8 тисяч євро.

Через кілька днів вдалося вийти на зв'язок з сестрою брата молодого. Жінка спершу сказала, що чоловік пропав, а потім, що він поїхав в Румунію за грошима.

Власники ресторану звернулися в поліцію. Сім’я ромів доволі давно жила в Віверо, в румунській громаді. Жодних даних про членів сім’ї у поліції немає.

Знайти молодят або близьких родичів правоохоронцям поки не вдається. У поліції не виключають, що сім’я повернулася в Румунію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, іспанія, поліція, цигани
В тему