25 Травня 2018
Новини

Еністон не може порвати з Теру через собак

Еністон не може порвати з Теру через собак

У лютому 2018 року після двох з половиною років подружнього життя 49-річна актриса Дженніфер Еністон і 46-річний Джастін Теру офіційно заявили про розставання. Про це повідомляє видання RadarOnline.

«Щоб уникнути подальших спекуляцій, ми вирішили оголосити про розлучення. Ми розлучаємося як пара, але продовжуємо залишатися близькими друзями.

Перш за все, ми хочемо зберегти повагу і любов одне до одного».

Схоже, пара не змогла дотриматися даних обіцянок: розлучення екс-подружжя перетворилося в справжню битву. Знаменитості не можуть розійтися мирно через собак… Тож шлюборозлучний процес призупинено.

«Питання подальшого утримання собак і місця їх проживання стало серйозним пробілом на етапі укладення угоди про розлучення», – розповіло джерело. Ні Дженніфер, ні Теру не змогли поступитися одне одному і обопільно вирішити, як розподілити опіку над чотирма домашніми улюбленцями: метисом пітбуля, бультер’єром, метисом білої швейцарської вівчарки і ще одним пітбулем.

На думку інсайдерів, у цьому винен Джастін, який не хоче віддавати собак через бажання залишити за собою після розлучення частину статків Дженніфер. Багато друзів колишньої пари вважає, що вихованці для нього не інакше як засіб упливу.

«Багато хто з нас вважає, що Джастін використовує собак як заручників – так само, як деякі пари роблять з дітьми, – щоб вибити більше грошей на етапі укладення угоди про розлучення. Вона нізащо не дозволить йому запустити руку в її гаманець або забрати її собак!» – розповіло близьке до екс-пари джерело.

Нагадаємо, раніше було заявлено, що зірки прийшли до попередньої згоди: після розлучення з Джастіном у Нью-Йорку залишається пітбуль Ерін, а у Дженніфер у Лос-Анджелесі – Доллі, Клайд і Софі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, дженніфер еністон, джастін теру
В тему