24 Травня 2018
Новини

На Кіровоградщині в сімейного підряду наркоділків вилучили 130 доз опіатів

На Кіровоградщині в сімейного підряду наркоділків вилучили 130 доз опіатів

В Кіровоградській області співробітники правоохоронних органів вилучили з незаконного обігу більш як 130 доз «наркоти» та п’ять одиниць зброї.

Працівники Управління карного розшуку поліції Кіровоградської області спільно із колегами із СБУ за місцем мешкання двох підозрюваних – у будинку, який вони винаймали, – виявили заборонені наркотичні речовини та цілий арсенал зброї. Ідеться на сайті НПУ.

Поліція одержала наведення про те, що чоловіки, які раніше не потрапляли в поле зору правоохоронних органів, можуть зберігати заборонені предмети та речовини. Двоє родичів – 40- та 42-річний брати – попри те, що мешкають окремо, постійно проводили час разом, не працювали та мали серед друзів осіб, які привертали до себе увагу дивною поведінкою.

Аби перевірити цю інформацію, працівники поліції  провели санкціоновані обшуки в помешканнях громадян, в ході яких у одного з братів виявили та вилучили три пістолети «Флобер», травматичний пістолет та гвинтівку іноземного виробництва, набої до них, а також два поліетиленові пакунки з речовиною, зовні схожою на метамфетамін.

Крім того, у дворі у пакеті відшукали 80 пластмасових колб із, найімовірніше, екстракційним опієм. Ще 38 штук таких капсул було вилучено і за двома іншими адресами, які мають стосунок до підозрюваних.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Вилучене направлено на експертизи. Санкція статей передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, наркотики, зброя, поліція
В тему

Останні матеріали