24 Травня 2018
Новини

Волинянка взяла участь у шоу «Міняю жінку»

Волинянка взяла участь у шоу «Міняю жінку»

Юлія Герасимчук із села Топільне Рожищенського району, що на Волині, разом із сім’єю взяла участь у зйомках популярного шоу виробництва телеканалу «1+1» – «Міняю жінку».

Шоу вийде в ефір 24 травня, о 22:30, на «1+1».

Цього разу одна з учасниць Юлія шукатиме підхід до нового чоловіка, а її «колежанка» Олена зробить нових донечок щасливими.

Нагадаємо, програма «Міняю жінку» вперше вийшла в ефірі 8 березня 2010 року. Проект є справжнім довгожителем на каналі «1+1». В ньому вже взяли участь декілька сотень сімей з України та з-за кордону. На цілий тиждень дві родини обмінюються мамами. Перші дні у новій родині мама живе за правилами сім’ї – виховує дітей, доглядає за оселею, намагається порозумітися із чоловіком. А потім гостя запроваджує свої правила, і звичне життя домашніх зазнає карколомних змін.

До слова, це вже не перша волинська сім’я, яка бере участь у проекті. У 10-му випуску 12-го сезону мешканці Караганди мінялися із жителями села Боровичі Маневицького району. У 6-му сезоні у 2-й серії брали участь Любомль та Мілове. А у 2-му сезоні 14-ї серії знялися Донецьк та Луцьк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, шоу-бізнес, міняю жінку, 1+1
В тему