23 Травня 2018
Новини

Волинські копи виловили грабіжника, який «потрусив» таксиста

Волинські копи виловили грабіжника, який «потрусив» таксиста

У Луцьку поліція розкрила розбійний напад на водія таксі.

Кримінальна поліція Волині встановила зловмисника, який у Луцьку напав із ножем на водія таксі. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій»). Інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Інцидент стався в перших числах травня. По допомогу до луцьких поліцейських звернувся 33-річний житель сусідньої Львівщини. Чоловік повідомив, що незнайомець відібрав у нього гроші. Правоохоронці встановили, що потерпілий таксує, у Львові він узяв пасажира до Луцька. Приїхавши до облцентру Волині, близько першої ночі, клієнт напав на шофера, та, погрожуючи холодною зброєю, відібрав у того більш як дві тисячі гривень.

Оперативники управління карного розшуку спільно з працівниками кримінальної поліції Луцького відділу поліції встановили особу зловмисника. Це 38-річний житель м. Калуш Івано-Франківської області. Зловмисника узяли під варту.

«Слідчі оголосили затриманому громадянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід – домашній арешт. Підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі», – повідомив т. в. о. начальника ГУ НП у Волинській області Сергій Козак.

Триває досудове розслідування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, кримінал, напад, таксі, поліція
В тему