23 Травня 2018
Новини

Відомий голлівудський красунчик у 57 вперше наважився одружитися

Відомий голлівудський красунчик у 57 вперше наважився одружитися

Голлівудський актор, відомий за ролями у фільмах «Щоденник Бріджит Джонс», «Реальна любов» і «Кохання з повідомленням», Г’ю Грант невдовзі вперше попрощається із холостяцьким життям.

57-річний актор одружується на своїй давній подрузі та матері його трьох дітей, 39-річній Анні Еберштейн.

Про це повідомляє ВВС.

Оголошення про майбутнє весілля закоханих з’явилося в реєстраційній палаті районів Кенсінгтон і Челсі – недалеко від того місця, де розташований спільний дім Г’ю і Анни.

Інформацію про весілля також підтвердив один зі знайомих Гранта:

«Ніхто з друзів Г’ю не думав, що цей день колись настане. Скоро він стане пенсіонером і, нарешті, сімейною людиною», – сказав інсайдер.

Ймовірна дата весілля – кінець травня.

Нагадаємо, Грант почав зустрічатися з актрисою Елізабет Херлі, колегою по фільму «Гребти за вітром», після знайомства на зйомках у 1987 році. Вони розлучилися в 2000 році після тринадцяти років відносин. Також актор зустрічався з актрисами Сандрою Буллок і Дрю Беррімор, продюсеркою Джемаймою Хан.

У Гранта п’ятеро дітей. У вересні 2011 року в нього народилася дочка, Табіта Чжао Ши Хонг Грант, від Тінглан Хонг, адміністратора китайського ресторану в Лондоні. За заявою публіциста Гранта, у них був нетривалий роман. У вересні 2012 року в Гранта народився син, Джон Мунго Грант, від шведської телепродюсерки Анни Елізабет Еберштайн. Грант знову зійшовся із Хонг, від якої у нього народився син, Фелікс Чанг Хонг Грант, на початку 2013 року. У грудні 2015-го у Гранта і Еберштайн народилася дочка. У 2018 році у пари з’явилася третя дитина, ім’я і стать якої приховують від журналістів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, г’ю грант, анна еберштейн
В тему