22 Травня 2018
Новини

Волинські герої АТО здобули першість у «Кубку нескорених»

Волинські герої АТО здобули першість у «Кубку нескорених»

Днями в Києві відбувся фінал першого футбольного турніру «Кубок Нескорених».

Повідомляє Спілка воїнів АТО Волині у «Фейсбук».

«Кубок Нескорених» – це Всеукраїнський турнір, в якому беруть участь ветерани бойових дій і діючі військові ЗСУ, службовці сектору безпеки та оборони України, а також представники добровольчих формувань, які отримали контузії, каліцтва, поранення при виконанні службових обов’язків в АТО.

Команду Волині представляли: Олександр Бадзюн, Артур Булат, Богдан Гордіюк, Віталій Дячун, Леонід Єфремов, Павло Ковальський, Михайло Ришневський, Павло Солоха, Руслан Ткачук, Олександр Хвещук та Володимир Юхимюк.

Загалом у «Кубку Нескорених» змагалися команди Волинської, Кіровоградської, Івано-Франківської, Рівненської, Черкаської областей та Києва. У груповому турнірі волинські футболісти здобули перемогу в поєдинку з командами Кіровоградської і Черкаської областей, рахунок 5:1 та 2:1 відповідно, а у фіналі подолали столичну команду з рахунком 6:1.

Відповідно, згідно підсумків фінальних ігор, першість у турнірі здобула команда ФК «Волинь Yes», яка вже привезла переможний Кубок додому. Усі команди-учасники змагань були премійовані сертифікатами на відвідування матчів Національної збірної команди України з футболу

Головну почесну нагороду, яка призначалась переможцям «Кубка Нескорених», - запрошення на фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, - забрали волиняни, які 26 травня поїдуть до Києва.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, ато, змагання, футбол
В тему