21 Травня 2018
Новини

З’явилися деталі вибуху гранати, кинутої атовцем-ревнивцем у натовп на Прикарпатті

З’явилися деталі вибуху гранати, кинутої атовцем-ревнивцем у натовп на Прикарпатті

Свідки розказали деталі інциденту, головними фігурантами у якому є військовослужбовець, уродженець Донеччини, і його потерпіла дружина.

Про це у своєму сюжеті повідомив ТСН.  

Очевидці розповіли про обставини вибуху на Прикарпатті гранати, яку пожбурив у скупчення людей атовець, поставивши крапку в конфлікті. Подія трапилася вчора близько 20-ї години у с. Лісна Тарновиця. що на Надвірнянщині. В результаті осколкових поранень зазнали дев’ятеро осіб, а в найтяжчому стані – дружина військового, яку доставили до реанімації обласної лікарні. Медики діагностували у жінки черепно-мозкову травму і серйозну травму ока. Ще один тяжкий поранений перебуває у нейрохірургії Надвірненської ЦРЛ. Усього в стаціонарі залишаються четверо потерпілих в інциденті.

Раніше сьогодні, 21 травня, стало відомо про те, що 25-літній військовослужбовець, котрий приїхав із зони бойових дій у відпустку до дружини, швиргонув у натовп біля сільського кафе гранату: у молодого чоловіка зав’язався конфлікт із місцевими, його побили, після чого військовий повернувся до кафе уже з гранатою. В закладі на той момент перебувало кілька десятків сільчан, зокрема і дружина вояка, який кинув боєприпас.

До кафе старший сержант, командир бойової машини прийшов із жінкою. В поліції кажуть, що сварка з місцевими спалахнула через ревнощі. Селяни військового побили, і він пішов додому по гранату.

Свідок розповіла журналістам: «Він прийшов весь у крові. Тут його розбили… через кілька хвилин він уже помитий, чистий ішов. Вертався…»

Правоохоронці припускають: вибухнула граната Ф-1. Військового затримали і оголосили йому підозру в замаху на вбивство.

Під час обшуку у затриманого вдома поліція знайшла ще боєприпаси: тротилові шашки, газовий пістолет і набої до АК. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, ато, боєприпаси, вибух, поліція, івано-франківськ
В тему