14 Травня 2018
Новини

Канадку звільнили з роботи через малолітню дочку-інстаграмницю

Канадку звільнили з роботи через малолітню дочку-інстаграмницю

Жінка позбулася непоганої роботи через хвастощі дев’ятирічної доньки в соцмережах.

Юна блогерка Ліл Тай (Lil Tay), попри свій ніжний вік – дівчинці всього дев’ять, росте дуже активною дитиною і вже опанувала соцмережі. В своєму «Інстаграмі» мала канадійка вихваляється новими машинами і грошима, а головне – бере на кпини людей, які бідніші за її родину. Повідомляє ресурс CNBC.

У Lil Tay вже 1,7 тисячі підписників в Instagram. В своїх відео вона ображає бідніших за неї людей, а своїх заздрісників обзиває «***ками». Малолітня блогерка називає себе крутим «наркодилером», імітує реперську манеру мови, говорячи зверхньо і «скрипучим» голосом, а також фотографується за кермом дорогих авто, хоча її ноги навіть не достають до педалей.

Маму цієї юної та нескромної особи звуть Анжела Тянь, і через таку зухвалу поведінку своєї донечки в соцмережах днями жінка втратила високооплачувану роботу. Бурхлива інтернет-діяльність Ліл стала причиною звільнення її матері з роботи. Жінка працювала ріелтором у агентстві нерухомості Pacific West Realty у Ванкувері.

Директор компанії Джим Лью заявив: «Дізнавшись про цю діяльність минулого тижня, ми змушені були звільнити цю співробітницю».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, канада, соцмережі, instagram
В тему