14 Травня 2018
Новини

У Луцьку на фесті за середньовічний костюм вручатимуть путівки

У Луцьку на фесті за середньовічний костюм вручатимуть путівки

Конкурс на найкраще середньовічне вбрання відбудеться у рамках фестивалю «Князівський бенкет».

Уже два роки поспіль гості фестивалю, вбрання яких визнано найкращим, отримують у подарунок незабутні подорожі Україною та Європою. Цьогоріч конкурсне журі обиратиме переможців у трьох номінаціях:

- найкращий жіночий костюм;

- найкращий чоловічий костюм;

- найкращий дитячий костюм.

Як розповіли в управлінні туризму та промоції міста, переможці отримають подарунки від партнерів фестивалю: дорослі учасники – путівки від туристичних агенцій.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, всі охочі повинні 9 червня зареєструватись у наметі Центру туристичної інформації та послуг на площі перед замком. А також бути готовими до представлення свого вбрання перед фестивальним журі та широкою публікою.

Незабутні враження і приємні емоції Вам гарантовано. Не пропустіть цю яскраву та видовищну подію!

Початок урочистої ходи – 15.00 з Театрального майдану. Далі фестиваль триватиме на площі перед замком. Вхід вільний.

Довідково:

Захід розповідає про історичну епоху Середньовіччя Древнього Лучеська. Стержневою ідеєю і основоположною подією фестивалю є З’їзд європейських монархів 1429 року, коли до Луцька для дипломатичних переговорів прибули королі, монархи, імператори та інші поважні гості з усієї Європи. Після проведення цього заходу наше місто було нанесене на усі європейські карти! Фестиваль відбуватиметься у місті втретє та стане черговим етапом підготовки до масштабного святкування 590-ї річниці цієї події у 2019 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, фестиваль, конкурси
В тему