7 Травня 2018
Новини

Хлопчик, так не хотів до дідуся у село, що його «визволяла» поліція

Хлопчик, так не хотів до дідуся у село, що його «визволяла» поліція

Сюжет для справжнього комедійного фільму розігрався у Києві. У Святошинському районі жінка побачила, як кілька чоловіків затягують у автомобіль 10-річну дитину, яка відчайдушно чинить опір і кличе на допомогу.

Про це повідомляють «Факти».

Киянка встигла записати номери машини, які, до речі, виявилися литовськими. Після чого подзвонила у поліцію і написала на своїй сторінці у Facebook повідомлення з проханням зробити максимальний репост.

Близько години знадобилося поліції, щоб виявити вкрадену дитину. Правоохоронці за короткий час виконали величезний обсяг роботи. Вже готові були оголосити план «Перехоплення», але несподівано з'ясувалися цікаві обставини.

«Завдяки пильній киянці оперативники «пробили» автомобіль викрадачів за номерами, – розповіла ЗМІ начальник відділу ювенальної превенції ГУНП у Києві Оксана Поплавська. – З'ясувалося, що власник цього транспортного засобу – житель одного з сіл Київської області. Хлопчика знайшли саме в цьому селі. Як з'ясувалося, його ніхто не викрадав. Виявилося, що таким чином... дідусь забрав свого онука у село, куди дитина просто не хотіла їхати. При цьому батьки хлопчика були в курсі всього, що відбувалося».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, діти, курйози
В тему