4 Травня 2018
Новини

Чоловік за одну ніч викрав два велосипеда, акумулятор та кроликів

Чоловік за одну ніч викрав два велосипеда, акумулятор та кроликів

У поліції Львівської області повідомили, що 3 травня надійшло чотири повідомлення від жителів Городка про викрадення їхнього майна.

Про це пише «Кримінальна Україна».

Всі крадіжки відбулися в ніч на 3 травня. Злодій викрав з-під укриття біля будинку велосипед вартістю близько двох тисяч гривень, що належить 20-річній мешканці Городка, в іншому домі велосипед вартістю півтори тисячі гривень, власником якого є 34-річний місцевий житель. Крім того, 64-річний житель Городка заявив про викрадення акумуляторної батареї з його автомобіля ВАЗ-2105, а власниця одного з домогосподарств в місті – про викрадення продуктів харчування і живих кроликів. За цими фактами було порушено кримінальні провадження у ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Як встановили співробітники Городоцького відділення поліції, у всіх випадках до викрадення майна у жителів причетний раніше судимий 28-річний житель Городка. Речові докази поліцейські у нього вилучили. Досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, крадіжка, поліція, львів
В тему