4 Травня 2018
Новини

Затримали жінку, яка відправляла українок на інтимну роботу за кордон

Затримали жінку, яка відправляла українок на інтимну роботу за кордон

Протягом тривалого часу оперативні співробітники документували злочинну діяльність 30-річної жительки Миколаївської області. Жінка організувала вивезення громадянок України, в країни Європи, зокрема Чехії та Німеччини.

В подальшому підозрювана залучала їх у сферу незаконного надання інтимних послуг, отримуючи за це чималі грошові кошти від іноземного покупця «живого товару». Про це повідомляє «Кримінальна Україна».

Для роботи за кордоном проводився конкурсний відбір. Потрапити на міжнародний ринок живого товару могли дівчата не старше 28 років з привабливою зовнішністю і бажанням працювати від заходу до світанку. Відверті портфоліо кандидаток оцінювали іноземні роботодавці. Пройшовши фейс-контроль, українки відправлялися за кордон, сповнені впевненості про великий заробіток. Всі витрати на термінове оформлення документів і інші нюанси брали на себе іноземці, так звана приймаюча сторона, яка чекала на «прибуття товару».

3 травня заплановане подорож до Чехії двох дівчат з Миколаєва, 23-х і 28-ми років, так і не відбулася. В аеропорту «Бориспіль» перед вильотом їх зупинили правоохоронці. Відразу після внесення штампа про перетин кордону у зеленій зоні оперативники і прикордонники не допустили посадки громадянок України до літака і забрали їх додому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, проституція, кримінал, поліція, проституція, миколаїв
В тему