1 Травня 2018
Новини

Шведський ді-джей Avicii порізав себе «трояндочкою» з пляшки

Шведський ді-джей Avicii порізав себе «трояндочкою» з пляшки

Талановитий DJ Avicii зі Швеції помер через масивну крововтрату після того, як розбив пляшку вина і порізав себе.

Західному виданню TMZ з власних джерел, «у таємничених у конкретну інформацію про смерть Авічі», стали відомі причини ранньої кончини 28-літньої зірки ді-джеїнгу шведа Тіма Берлінга. За даними видання, музикант порізав себе розбитою пляшкою з-під вина і помер через велику втрату крові.

Нагадаємо, Авічі (творчий псевдонім артиста) знайшли мертвим у місті Маскат, Оман, 20 квітня. Та причини, чому молодий чоловік так рано пішов на той світ, не розголошували. Лишень батьки зірки у відкритому листі, опублікованому минулого тижня, натякнули на можливий суїцид їхнього знаменитого сина: «Він більше не міг продовжувати і прагнув спокою». Також рідні охарактеризували Авічі у цьому посланні шанувальникам, як «тендітну мистецьку душу і чуттєвого хлопця, який не був створений для тієї руйнівної машини, в якій опинився».

Ще одним потрясінням для фанатів зірки стало, коли по смерті Авічі вони дізналися, що на момент самогубства він перебував у тривалих стосунках із чесько-американською моделлю Терезою Качеровою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, avicii, самогубство
В тему