1 Травня 2018
Новини

Коли недоторканність не діє: в Києві «нардепові» заїхали в лице

Коли недоторканність не діє: в Києві «нардепові» заїхали в лице

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження через конфлікт з участю народного депутата.

У вівторок, 1 травня, у Шевченківському районі столиці, а саме на Бессарабській площі, виник конфлікт, потерпілою стороною в якому виявився народний депутат України.

Про це повідомляє прес-служба київської поліції.

До чергової частини Шевченківського управління поліції зателефонував депутат ВРУ і повідомив, що між ним і невідомими зав’язався конфлікт. Нардеп розповів, що їхав власним авто у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав «Мерседес». Між учасниками цієї ДТП почалася словесна перепалка. Тоді на підмогу «Мерсу» прибув ще й «БМВ». У ході сварки, що дедалі більше розпалювалася, один із незнайомців ударив народного обранця в обличчя. Після чого зловмисники поспішили покинути місце події.

На виклик виїхали патрульні та слідчо-оперативна група. Аби розшукати автомобілі кривдників нардепа, правоохоронці увели план «перехоплення», і вже невдовзі вийшли на розшукуваний «Мерседес». Трьох активних учасників конфлікту доставили до управління поліції. Утім, саме того чоловіка, який «прикрасив» «недоторканне» обличчя члена парламенту синцем, наразі не знайшли. Його місцезнаходження правоохоронці все ще встановлюють. Прізвище парламентаря, який дістав тілесних ушкоджень, не повідомляють.

«Якщо упродовж сьогоднішнього дня підозрюваного не затримають, його буде оголошено у державний розшук», – заявив начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко.

Подію, під час якої нардеп отримав тілесні ушкодження, кваліфікували як хуліганство. Санкція передбачає до 4 років за ґратками. Окрім цього, після того, як нардеп зняв побої у лікарні, було додатково розпочато ще одне кримінальне провадження за ст. 122 Кримінального кодексу («Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження»).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, дтп, напад, поліція, депутати
В тему

Останні матеріали