29 Квітня 2018
Новини

Поспішайте, бо тюльпани з Волинської Голландії зріжуть 4 травня (фото)

Поспішайте, бо тюльпани з Волинської Голландії зріжуть 4 травня (фото)

Цими вихідними три мільйони різнокольорових тюльпанів дивують волинян і гостей області, які потрапили до унікальної локації під назвою «Волинська Голландія».

Таку красу на кордоні Ковельського та Рожищенського районів облаштувало фермерське господарство «Лілі-Лайн».

Протягом 28–29 квітня тут проходить День Поля. Організатори намагаються показати, як на Волині вміють вирощують тюльпани із Голландії.

Відвідувачі унікального квітнику мають змогу помилуватися величезним полем площею 2 га, де саме квітують 100 видів тюльпанів.

За словами керівника гуртового відділу продажів Володимира Болотіна, очікували 100-200 людей максимум, але коли написали пост у Facebook з проханням, щоб охочі відвідати поле залишили контакти, то коментарів було більше двох тисяч.

«Це перший раз, на наступний рік буде краща організація. Кращі умови для людей, розваги. Якісь помилки мусять бути, тому що перший рік, – сказав Болотін. Він повідомив, що вже 4 травня їх усіх зріжуть. Це необхідно, щоб росли цибулини. Одні продаватимуть восени, з інших вирощуватимуть квіти на свято 8 березня.

Побував на Дні Поля рожищенський фотограф Володимир Ковалюк, світлини якого були опубліковані на його сторінці у Facebook.

Тож, тим хто не потрапив на фестиваль пропонуємо насолодитися цвітінням мільйонів тюльпанів «Волинської Голландії» на світлинах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, фестиваль, квіти, тюльпани, Фото
В тему