26 Квітня 2018
Новини

Українська співачка виступила на відкритті Пекінського міжнародного кінофестивалю (фото, відео)

Українська співачка виступила на відкритті Пекінського міжнародного кінофестивалю (фото, відео)

Червона доріжка, смокінги та вечірні сукні – у Китаї відбулася церемонія відкриття VIII Пекінського міжнародного кінофестивалю.

За вісім років існування фестивалю його гостями стали багато світових зірок, серед яких Моніка Беллуччі, Арнольд Шваценеггер, Наталі Портман, Жан Рено, Люк Бессон, Кіану Рівз, Сара Брайтман, Емір Кустуріца і багато інших.

Вперше серед гостей кінофестивалю був і представник України. Ним стала українська виконавиця сопрано classical crossover Аріна Домскі. Співачка з’явилася на червоній доріжці разом з китайським поп-виконавцем – Anson Ping. Співак міцно тримав за руку свою супутницю і щасливо усміхався. Повідомили представники співачки.

Того вечора по червоному хіднику пройшли більше ніж 200 зірок кінематографа з Китаю та інших країн.

За традицією щороку для виконання гімну кінофестивалю «Я в твоєму світі » організатори запрошують китайських топ-артистів. І вперше за всю історію проведення фестивалю, порушивши традицію, організатори запросили іноземного артиста для виконання гімну.

Їх вибір припав на Аріну Домскі, яка неодноразово виступала в Піднебесній і китайський глядач добре знайомий з оригінальним творчістю співачки.

Інтерес до української виконавиці все більше зростає у азіатській публіки. Разом з китайським поп виконавцем Anson Ping Аріна виконала дуетом гімн VIII Пекінського міжнародного кінофестивалю, продемонструвавши на всі сто свої вокальні дані, чим викликала овації у публіки.

Виступ транслювалося в прямому ефірі каналів BTV і CCTV.

Церемонію, яка пройшла в Міжнародному конференц-центрі на озері Яньціху в столичному районі Хуайжоу, подивилася рекордна кількість глядачів за всі роки існування фестивалю.

Довідка:

Пекінський міжнародний кінофестиваль проходить щорічно з 2011 року за підтримки уряду Пекіна, яке є його засновником. На 6 фестивалі в 2016 році були підписані угоди на суму понад 16,3 мільярда юанів (2,5 мільярда доларів).

Нагадаємо, на початку цього року концертна програма Аріни Домскі Opera Show була удостоєна нагороди міжнародної премії DIAFA AWARDS в Дубаї.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, китай, кінофестиваль
В тему