23 Квітня 2018
Новини

Американець пережив напади акули, ведмедя та змії (16+)

Американець пережив напади акули, ведмедя та змії (16+)

Житель США Ділан Маквільямс (Dylan McWilliams) за чотири роки пережив напади тигрової акули, отруйної змії і розлюченого ведмедя.

Про це повідомило mirror.co.uk.

Американець плавав з невеликою дошкою біля узбережжя Гавайських островів, коли відчув, що його праву ногу щось вкусило. Агресором виявилася тигрова акула завдовжки приблизно два метри. 20-річний Маквільямс зумів проплисти 30 метрів і вибратися на берег, незважаючи на біль.

Читайте також: Тигри знову нападають на людей

«Я не розумів, втратив я половину ноги або все ж ні», – зізнався він лікарям. Його негайно госпіталізували і наклали сім швів.

Маквільямс зізнався, що за останні чотири роки це вже третя його зустріч із небезпечними тваринами. У 2017 році він заснув на вулиці під час походу, і його покусав чорний ведмідь. Лікарям довелося накласти дев’ять швів на потилицю молодої людини, щоб зупинити кровотечу. В 2015 році американця вкусила гримуча змія, після чого йому два дні довелося провести в лікарні.

Американець зізнався, що батьки дуже турбуються за нього, і додав: «Я не знаю, чи можна назвати мене щасливчиком або невдахою».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему