22 Квітня 2018
Новини

Ібрагімович не входить в плани тренера збірної Швеції

Ібрагімович не входить в плани тренера збірної Швеції

Головний тренер збірної Швеції Янне Андерссон спростував чутки про повернення нападника Златана Ібрагімовича в національну команду на час чемпіонату світу в Росії. Його слова наводить sportskeeda.com.

«Златан і ще кілька гравців сказали, що не хочуть виступати за збірну після чемпіонату Європи у Франції, і я поважаю їхнє рішення. Я не маю стосунку до того, що кажуть у ЗМІ, або до того, про що каже сам Златан. У нас була домовленість про те, що відбувається, і він дуже однозначно висловився. Я погодився з ним», – заявив Андерссон.

Тренер висловив упевненість, що команда не чекає форварда.

«Златана абсолютно точно немає в планах збірної на турнір, тому що він сказав «ні». Всі інші, хто сказав «ні», теж не включені до складу», – додав він.

Нагадаємо, 15 квітня Ібрагімович висловився на тему участі в мундіалі-2018. Спортсмен заявив, що його шанси на появу в збірній дуже високі. Форвард не грає за збірну Швеції із червня 2016 року. За час виступу за команду нападник провів 116 матчів і забив 62 м’ячі. Без нього національна команда зуміла потрапити на мундіаль, обігравши в стикових матчах Італію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему