20 Квітня 2018
Новини

Футбольна асоціація Англії приєдналася до бойкоту чемпіонату світу

Футбольна асоціація Англії приєдналася до бойкоту чемпіонату світу

Футбольна асоціація Англії (FA) частково підтримала бойкот чемпіонату світу-2018 в Росії і має намір максимально скоротити число представників на матчах.

Про це повідомляє dailymail.co.uk.

Спочатку футбольне керівництво Англії планувало бути присутнім на турнірі в повному складі, але в зв’язку з погіршенням відносин між Великою Британією і Росією було прийнято інше рішення.

Раніше FA виступила проти бойкоту турніру в Росії. Проте в разі, якщо організація отримає інформацію про загрозу безпеці, рішення пригрозили переглянути.

На початку березня уряд Великої Британії скоротив делегацію на чемпіонаті світу через звинувачення Росії в причетності до отруєння колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля. Матчі турніру не відвідають ні чиновники, ні члени королівської сім’ї. До протесту приєдналася влада Ісландії, яка відмовилася приїхати на ЧС. Президент Польщі Анджей Дуда відмовився від участі в церемонії відкриття турніру.

Читайте також: Ібрагімович збирається на чемпіонат світу з футболу 2018 року

Нагадаємо, 4 березня Скрипаля разом з дочкою знайшли без свідомості в сквері в британському Солсбері. Причиною стало отруєння нервово-паралітичним токсином. Британська влада зв’язала подію з діями російських спецслужб. Росія заперечує звинувачення. Організація із заборони хімічної зброї (ОЗХЗ) підтвердила факт, що для отруєння використали токсин, проте його походження не визначено.

Чемпіонат світу-2018 пройде в 11 містах Росії з 14 червня по 15 липня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему