16 Квітня 2018
Новини

«Термінатор-6»: хто зіграє головні ролі

«Термінатор-6»: хто зіграє головні ролі

Основний кастинг нової серії франшизи «Термінатора» завершився. Творці довго шукали молоду актрису на головну роль і ось нарешті знайшли.

Отже, провідні ролі в картині дістались: колумбійській акторці Наталії Рейс, а також латиноамериканським акторам Гебріелу Луні і Дієго Бонеті, - пише видання Свідок.

Над шостим «Термінатором» працюють Тім Міллер (режисер першого «Дедпула») і Джеймс Кемерон, творець перших двох «Термінаторів». Сюжет проігнорує існування третьої, четвертої та п’ятої частин і продовжить події, що трапилися в картині «Судний день».

Як повідомлялося раніше, Арнольд Шварценеггер і Лінда Гамільтон повернуться до образів Т-800 і Сари Коннор, але їх присутність на екрані буде невеликою. Головними ж героями нової історії стануть молоді персонажі, зокрема, юна дівчина, пошуки якої тривали досить довго.

Наталія Рейс зіграє роль дівчини на ім’я Дані, яка живе в мексиканському робітничому районі. Вона виявляється втягнутою в битву між людством і армією кіборгів-убивць компанії «Скайнет». Гебріел Луна зіграє одного з термінаторів, а Дієго Бонета – брата головної героїні. Актриса Маккензі Девіс отримала роль злого термінатора-жінку.

Зйомки фільму стартують вже в травні. Прем’єра запланована на 22 листопада наступного року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему