15 Квітня 2018
Новини

Елтон Джон обожнює Леді Гагу та Майлі Сайрус

Елтон Джон обожнює Леді Гагу та Майлі Сайрус

Елтон Джон – особа в світі музики вже давно культова, тому його думка про сучасну культуру так хвилює і простих людей, і знаменитостей.

Днями 71-річний музикант став гостем шоу Rocket Hour, де розповів про своє ставлення до сучасної поп-музики.

Елтон вважає, що найяскравішими і цікавими представниками індустрії на даний момент є Майлі Сайрус, Ед Ширан і Леді Гага, з якою його пов'язує багаторічний досвід роботи і дружба. Крім того, Гага є і хрещеною матір'ю дітей Джона, і музикант вважає її однією з найбільш обдарованих співачок нашого часу і при цьому просто доброю дівчиною.

На адресу Майлі, – Елтон взагалі став висловлювати неймовірно схвальні дифірамби: «Їй всього 25 років! Вона дуже талановита і неймовірно сексуальна, я просто обожнюю її».

На жаль для шанувальників Елтона Джона, музикант визначився з датою виходу з шоу-бізнесу – після трирічного грандіозного прощального туру Farewell Yellow Brick Road Елтон планує піти зі сцени і зайнятися своїм здоров'ям.

Нагадаємо, Елтон Джон і його коханий чоловік Девід Ферніш виховують двох синів – семирічного Захарія і п'ятирічного Елайджу, яких їм народила сурогатна мати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему