14 Квітня 2018
Новини

До екзотичної Колумбії мандруватимемо без візи

До екзотичної Колумбії мандруватимемо без візи

Тепер українці зможуть побачити батьківщину співачки Шакіри та какаові плантації у безвізовому порядку.

Міністерство закордонних справ України анонсувало розширення географії безвізових країн для українців. У відомстві запевняють, що лишилося залагодити формальності – і зможемо подорожувати без віз до ще однієї латиноамериканської країни, а саме Колумбії. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МЗС України.

Напередодні, 13 квітня, у рамках візиту до Латинської Америки відбулася цільова зустріч директора департаменту консульської служби МЗС України Сергія Погорельцева з директором з консультаційних та міграційних питань зовнішньополітичного відомства Колумбії Лус Стелою Портілья, а також директором департаменту Європи МЗС Колумбії Хуаном Гільєрмо Кастро.

За підсумками конструктивного діалогу сторін уже найближчим часом має бути підписана двостороння угода про взаємне скасування візових вимог для громадян України та Колумбії.

«Досягнуто домовленості про надання максимального сприяння завершенню відповідних формальностей», – підсумували в МЗС України.

Нагадаємо, раніше наша держава домовилася стосовно безвізу з двома іншими країнами Латинської Америки – Перу та Уругваєм. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему