13 Квітня 2018
Новини

Через систему безпеки чоловік усю ніч просидів у туалеті

Через систему безпеки чоловік усю ніч просидів у туалеті

21-річний Пол Вілсон вирушив на нічну прогулянку на велосипеді по пляжі у Фолкстоуні, Кент (Англія), минулого тижня. Він зупинився, аби відвідати громадський туалет. Однак через декілька хвилин він був здивований, зрозумівши, що вхідні двері у туалети заблоковані. Про це повідомляє Daily Mail.

Містер Вілсон повідав, що на його мобільному телефоні сіла батарея і він провів у туалеті шість годин, перш ніж двері відчинили.

Він сказав: «Я злякався і почав панікувати, б’ючись об двері».

Читайте також: Об’явився злочинець, який схожий на Чеширського кота

Після того, як його звільнили, постраждалий подзвонив до представників ради та повідомив про інцидент. Однак там не могли повірити у те, що так сталося, та просили вибачення.

До слова, представник адміністрації району сказав, що туалети повинні були бути заблоковані о 10-й годині вечора, але з незрозумілих причин залишалися відчиненими до 1:30 ранку 5 квітня. Саме тоді містер Вілсон потрапив у халепу. Також у раді заявили, що вбиральні перед закриттям перевіряють.

Читайте також: Журналіст впав у воду під час прямого ефіру (відео)

У фірмі, яка обладнувала туалет на пляжі охоронною системою, сказали: «Ми би хотіли офіційно вибачитися за інцидент, в якому джентльмен був замкнений у туалеті. Ми прохаємо вибачення за незручності і тривогу, які могли бути викликані під час інциденту. Через цей випадок ми переглянули наші принципи роботи».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали