13 Квітня 2018
Новини

Чоловік, який вчинив інцест з дочкою, вбив її, їхню дитину і себе

Чоловік, який вчинив інцест з дочкою, вбив її, їхню дитину і себе

Біологічний батько одружився з донькою, а потім вбив її через те, що вона кинула його. Також душогубець убив спільну дитину, застрелив вітчима дівчини та наклав на себе руки.

Поліція трьох американських штатів розслідує жахливе потрійне вбивство та самогубство. Про це повідомляє «DailyMail».

Першою на сполох почала бити мати вбивці. Вона зателефонувала у службу 911 і повідомила, що її син Стівен розповів про вбивство власного немовляти. Жінка просила полісменів відвідати будинок та перевірити, чи там все в порядку.

Відтак, у Північній Кароліні поліція прийшла у дім, де жив 45-річний Стівен Пладл, а раніше і його нібито дружина, – 20-річна Кеті Пладл. Їх 7-місячний син Беннетт Пладл уже був мертвим. Всередині нікого не було.

Стівен та Кеті

Через 20 хвилин у штаті Нью-Йорк, що за 700 км від цього місця, правоохоронці виїхали на виклик про перестрілку в машині. Усередині вони знайшли тіло чоловіка і жінки, ними виявилися Кеті і її вітчим 56-річний Ентоні Фуско. Вони були застрелені Стівеном. Ще за декілька миль був виявлений і сам душогуб – після скоєного насильства він наклав на себе руки. Тіла знайшли в четвер вранці. Стівена ж підозрюють і в смерті дитини.

Вважається, що Плалд вбив свого сина після того, як забрав його з дому своєї матері Кері в середу ввечері, де жила дитина.

Потім він поїхав у Нью-Мілфорд, штат Коннектикут і застрелив Кейті та її прийомного батька, коли ті сиділи в пікапі.

Ймовірно, відносини між батьком і дочкою почалися два роки тому у Вірджинії, де Кеті Пладл народилася в 1998 році. Тоді ж, у 1998, Аліса та Стівен Пладл віддали її на усиновлення. Після цього у сім’ї народилося ще дві доньки.

Кеті знайшла своїх біологічних батьків у 2016 році. Вони запропонували їй жити з ними.

Незадовго після цього батьки Кеті розлучилися. Кеті та її біологічний тато вирішили жити разом і переїхали у Північну Кароліну. Тоді ж одружилися. Церемонія відбулася на березі озера. На весіллі батька та доньки були прийомна матір дівчинки та рідна матір чоловіка.

Через кілька місяців, дружина Пладла дізналася, що її колишній чоловік має відносини з дочкою і та чекає дитину. Вона заявила в поліцію. У січні 2018 чоловіка арештували. Його випусти з тюрми у лютому, після внесення за нього застави.

Дівчині було заборонено вступати в контакт зі Стівеном і вона жила з її прийомними батьками у Нью-Йорку.

За останньою інформацією Стівен вчинив вбивства, тому що Кеті порвала з ним.

«Його дружина вчора розлучилася з ним по телефону», – сказала мати Стівена телефонуючи 911 року. Також чоловік розповів матері, що вбив власного сина та попросив її викликати поліцію, зазначаючи, що будинок порожній.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему