12 Квітня 2018
Новини

«Телефонний терорист», який «замінував» обллікарню затриманий

«Телефонний терорист», який «замінував» обллікарню затриманий

Поліція встановила особу, котра повідомила про замінування лікарні, йому загрожує 5 років тюрми.

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України. Інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Зараз вирішується питання щодо затримання особи, причетної до скоєння вказаного правопорушення, відповідно до ст. 208 КПК, проводяться відповідні слідчі дії.

Нагадаємо, вчора ввечері о 19:15 на лінію екстреного виклику поліції «102» зателефонував невідомий і повідомив про замінування Волинської обласної клінічної лікарні, що в Луцьку.

Читайте також: Замінували Волинську обласну клінічну лікарню (фото)

На місце події одразу ж виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та рятувальники. Правоохоронці ретельно оглянули будівлю.

Під час обстеження приміщень обласної клінічної лікарні та прилеглої до неї території вибухонебезпечних речовин і предметів не виявлено. Інформація про замінування не підтвердилася.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему