10 Квітня 2018
Новини

Повний Вітас шокував шанувальників

Повний Вітас шокував шанувальників

Багато з нас пам'ятають Вітаса як худенького хлопчика з претензією на інопланетянина. І ті, хто стежить за його Інстаграмом в останні роки, бачили перед собою все того ж Віталія Грачова (справжнє ім'я чоловіка).

Однак останнє відео, зняте із залу суду, шокувало багатьох. На ньому 39-річний чоловік говорив слова каяття і зізнавався у скоєному: увечері 21 березня він в нетверезому стані влаштував стрілянину біля свого таунхауса в селищі Барвиха. Співака забрали співробітники поліції, яких викликали сусіди. Сам музикант розповів, що стріляв по воронах зі стартового пістолета.

Суд прийняв постанову про сім діб адміністративного арешту. На кадрах із суду шоковані шанувальники не впізнали співака: 39-річний чоловік був вгодованим, з сивиною на скронях і одутлим обличчям.

Шанувальники відразу почали пліткувати, що виною тому – малорухливий спосіб життя і легка пристрасть артиста до алкоголю. Це не перший скандал за участю артиста. У 2013 році Вітас на «Infiniti» наїхав на велосипедистку, його оштрафували за побиття поліцейського під час розбору ДТП.

Вітас народився в Латвії, але незабаром після народження сім'я переїхала до Одеси, де жив його дід. Артист поїхав в Москву після 9 класу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему