5 Квітня 2018
Новини

Леонардо Ді Капріо розпочав «голодування»

Леонардо Ді Капріо розпочав «голодування»

За словами інсайдерів, Леонардо Ді Капріо вже пошкодував, що колись запустив себе і відростив животик. Зарубіжні ЗМІ повідомили, що акторові запропонували роль в новому фільмі, заради якої йому доведеться гарненько попітніти у спортзалі. 43-річний актор вже найняв кращих фітнес-тренерів і сів на жорстку дієту.

Джерело, наближене до Лео, стверджує, що той «голодує» і кожен день влаштовує собі ранкову зарядку схожу на ту, що проводять в армії.

«Він дуже засмучений тим, що йому довелося відмовитися від пасти, десертів і його улюблених електронних сигарет. Якщо його залишити одного, він напевно зірветься і повечеряє в Макдональдсі», – розповідає знайомий кіноактора.

Ймовірніше всього, актор має з’явитися у фільмі «Одного розу в Голлівуді» Квентіна Тарантіно, який побачить світу у 2019 році. Окрім Лео, у картині засвітяться такі відомі зірки як Марго Роббі та Бред Пітт.

Відповідно до опублікованого синопсису, події стрічки розгортається під час вбивств, які здійснила сім’я Чарльза Менсона. Фільм розповість про актора Ріка Далтона (Ді Капріо), який на тлі успіху одного телевізійного серіалу намагається пробитися в кіноіндустрію. Того ж самого хоче його дублер Кліфф Бут (Бред Пітт).

Зйомки картини заплановані на червень 2018 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему