2 Квітня 2018
Новини

2 квітня: кого привітати з днем ангела

2 квітня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Віктор, Марія, Сергій, Іван.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ВІКТОР

Ім’я походить від латинського слова «віктор», що означає «переможець».

Віктор – довірливий хлопчик, вірить усьому, що кажуть йому дорослі. Довідавшись про обман, він сильно засмучується. Проте Віктор не злопам’ятний, швидко забуває образи й знову з довірою ставиться до людей.

Можна намагатися змусити Віктора займатися музикою, наприклад навчитися грі на піаніно або скрипці, але малоймовірно, що з Віктора вийде професійний музикант. Щирий інтерес у хлопчика будуть викликати книги про індіанців і фільми про розвідників. Небезпечні пригоди викликають у нього більше почуттів і емоцій, ніж абстрактні музичні образи.

Ставши дорослим, Віктор буде вибирати професію, більше пов’язану із чимось конкретним і відчутним. З нього вийде гарний електрик або шофер. Він може стати професійним футболістом, домогтись успіхів у стрілянні з лука. Якщо ж Віктор стане художником, то, найімовірніше, він віддасть перевагу графіці.

МАРІЯ

Ім’я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені – гірка, улюблена, уперта.

Маша – добра, ніжна, спокійна дівчинка. У неї улюблене заняття – побути нянькою для маленьких дітей. Дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе.

Дії її іноді носять імпульсивний характер. Відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов’язки. Однолітки цінують її за працьовитість, здатність виявити співчуття.

СЕРГІЙ

Ім’я Сергій має різні версії походження. За першою, найпоширенішою версією, воно походить від римського родового імені Sergius. Сергій – це древній римський рід, ведучий, що бере початок від троянців та означає «високий», «знатний».

За наступною версією, ім’я Сергій – це сучасна форма латинського «servi dei», що в перекладі означає «слуга Бога».

Як один з варіантів цієї версії – ім’я Сергій походить від латинського «Servus», що перекладається як «слуга».

Мало зустрінеш людей настільки ж товариських і відкритих світу, як Сергій. Він володіє глибиною почуттів і часом непередбачувано поводиться.

Із Сергія може вийти непоганий креативник – він легко висуває нові ідеї, в змозі самостійно реалізувати кожну з них. Можете бути впевнені, що всі, кого він приверне до процесу втілення, пройдуть з його боку ретельний відбір.

Сергію не властиво приховувати або намагатись інакше піднести всі грані свого характеру, тому і хороше, і погане в ньому завжди на видноті. 

Однак почуття Сергій намагається тримати в собі. Йому приємніше і легше діяти, ніж проявляти будь–які емоції. Здатність до співчуття й тактовність з’являються у цього чоловіка лише в солідному віці.

Сергій вважає себе хитрою людиною, але він часто недооцінює опонента і потрапляє в халепу. Для роботодавця Сергій – цінний працівник. Він дуже обов’язковий і сумлінний. Перше його прагнення при вдалому працевлаштуванні – це облаштування і налагодження робочого процесу. Однак зі своєю думкою він не буде лізти до всіх і кожного.

Образити Сергія нескладно, навіть дрібниця може зіпсувати йому настрій. З проблемами він частіше намагається впоратися самотужки, не покладаючись ні на кого. Своїх друзів Сергій дуже цінує і завжди готовий надати їм допомогу.

Жінки і веселі застілля перебувають у центрі захоплень чоловіка із цим іменем, але він не показує цього оточуючим. Доля Сергія складається, немов мозаїка, з поганих і хороших учинків, надмірної довіри і м’якості та, навпаки, стійкості і твердості в рішеннях.

У житті Сергію не вистачає блиску, і він всіляко прагне до нього. Цей чоловік обов’язково залишиться в пам’яті людей. Сергій володіє талантом знаходити вихід із найзаплутаніших ситуацій. У цьому йому допомагають його розумові здібності, здатні виявляти увагу і до цілого, і до деталей.

Жити із Сергієм дуже непросто. Його вчинки бувають непередбачувані. Сам же він легко оцінює людину одним поглядом і має розвинену інтуїцію. Коли Сергій поруч, із ним складно не сваритися, але коли він зникає з життя, то на думку спадають усі позитивні моменти з ним, а їх виходить не мало. Поведінка Сергія часто не вписується в громадські рамки моральності й моралі, вони для нього занадто вузькі.

З Сергїїв виходять найкращі батьки і чоловіки, а в супутниці життя ці чоловіки вибирають, як правило, спокійних і врівноважених жінок. Він у всьому прислухається до дружини, але і про свою думку не забуває.

У задоволеннях Сергій часто не знає міри. Він захоплюється музикою, любить ходити в кіно. У компанії Сергій заводій і балакун, не проти взяти участь у виставах і постановках. Прагнення втілювати і чималий творчий потенціал часто змушує Сергія вибирати кар’єру актора або композитора. Навіть якщо вибір чоловіка не впав на творчі професії, він прагнутиме стати керівником або працівником реклами. Тільки на таких позиціях зможе повністю розкрити власний потенціал.

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Хлопчики з таким поширеним ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

В Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, вони багато за що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті всьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але бувають і скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх байдужими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему