31 Березня 2018
Новини

31 березня: кого привітати з днем ангела

31 березня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини чоловіки з іменем Кирило.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

КИРИЛО

Ім’я Кирило в перекладі з давньогрецької мови означає «пан», «владика», з перської – «сонце». З дитинства Кирило дуже допитливий. Його цікавить абсолютно все, ви втомитеся відповідати на його питання. Щоб компенсувати це, він починає рано читати, книги проковтує з вражаючою швидкістю, іноді не зовсім розуміючи зміст. Кирило вміє добре і правильно вести себе в соціумі. Всі дорослі його нахвалюють і ставлять іншим дітям у приклад. Він допитливий і честолюбний, іноді – занадто самовпевнений і самолюбний, ласий на похвалу. Доля Кирила складається в залежності від того, яка боку характеру візьме верх. Так, Кирило може зациклитися на своїй позитивності, зазнатися і стати в підсумку егоїстом. Ніхто не може передбачити, як поведе себе Кирило в будь–якої ситуації. Він може здаватися несміливим, але насправді цей чоловік не піддається чужому впливу, надзвичайно об’єктивний і самовпевнений. Інтуїція у чоловіка на ім’я Кирило дуже розвинена, але частіше він користується розумом. Менталітет Кирила дозволяє і аналізувати, і проявляти увагу до дрібниць однаково добре.

Цей чоловік має гарну пам’ять. Моральні принципи Кирила дозволяють порівнювати його з солдатом, який завжди діє за статутом не роздумуючи. Не варто вважати Кирила вітряним чоловіком. Він надійний і може сильно любити. У подружжя Кирило вибирає владну жінку, яка здатна стати главою сім’ї. У компанії приятелів Кирило, навпаки, прагне панувати. Він азартно сперечається, підбиває друзів на авантюри. В роботі Кирилу потрібна чітка мета, тоді цей чоловік в стані правильно подати себе. В іншому випадку Кирило може бути претензійний і ледачий. Як правило, чоловіки з цим ім’ям стають лікарями, промисловцями або суддями. Однак для досягнення значущих успіхів Кирилу потрібно подолати себе, перестати прагнути до ефектної красі, не пливти за течією. Кирило прагне бути всюди першим. У нього є непогані шанси домогтися успіхів у кар’єрі або бізнесі. Він володіє такими корисними якостями, як самостійність, здатність до терплячому праці, вміння вести бесіду, спілкуватися і знаходити потрібних людей. Йому притаманна завидна працездатність. Часом Кирило буває занадто суворий і вимогливий, йому не вистачає м’якості і пластичності.

Цей чоловік не любить програвати навіть у жартівливому суперечці, любить красуватися своїми знаннями і здібностями. Якщо в Кирила з дитинства виховати легке ставлення до життя і до себе, навчити сміятися над собою і жартувати, то він стане душею компанії. Все в своєму житті Кирило вибирає з оглядкою на оточуючих – як вони на це подивляться, як скажуть, як оцінять. І дружину, і машину, і місце відпочинку. Його дружині варто врахувати ці особливості поведінки Кирила, щоб шлюб був в радість, а не в тягар. З дітьми Кирило не особливо любить возитися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали