30 Березня 2018
Новини

Афганцям вручили ключі від квартир

Афганцям вручили ключі від квартир

Щасливими власниками нового житла стали волиняни, учасники бойових дій в Афганістані Володимир Ковб та Анатолій Борисенко.

Документи та ключі від квартир сьогодні, 30 березня, вручили їм перший заступник міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук.

Вітаючи присутніх з цією подією, Ігор Поліщук зазначив, що житлова проблема однаково актуальна для всіх міст України, а категорія воїнів-афганців незаслужено забута.

А перший заступник міського голови Григорій Недопад додав, що ці чоловіки нічим не поступаються воїнам, які нині захищають територіальну цілісність України на сході.

Володимир Ковб та Анатолій Борисенко подякували міській владі за омріяне житло. Кожен з них чекав у черзі на покращення житлових умов більше 20 років. Нині, за їхніми словами, вони і їхні родини неймовірно щасливі такому подарунку.

Нагадаємо, 7 березня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради одно- та двокімнатну квартири, на вул. Миру, 1 в с. Липини Луцького району, надали в порядку черги двом громадянам – учасникам бойових дій в Афганістані, інвалідам війни, які тривалий час чекали на житло.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему