29 Березня 2018
Новини

Львів’янин, який чистив кишені лучан у маршрутках може сісти на 5 років

Львів’янин, який чистив кишені лучан у маршрутках може сісти на 5 років

Оперативники Луцького відділу поліції викрили 35-річного львів’янина, який скоював кишенькові крадіжки у громадському транспорті обласного центру Волині. Слідчі оголосили правопорушнику про підозру у вчиненні 8 крадіжок. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Зловмисник вчиняв злочини під час проїзду у громадському транспорті Луцька. Він викрадав із сумок та кишень пасажирів гаманці і мобільні телефони. Уже відомо, що правопорушник скоїв щонайменше 8 таких крадіжок. Сума завданих потерпілим матеріальних збитків становить понад 30 тис. грн.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику оголосили про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Читайте також: За викрадення та вимагання грошей на Волині затримали групу зловмисників

Санкція статті, зокрема, передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Правоохоронці звертаються до громадян, якщо ви стали жертвою підозрюваного у крадіжках львів’янина та впізнали зловмисника, невідкладно звертайтеся до Луцького відділу поліції або ж за номерами телефонів: 80678885517 чи 102.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему