29 Березня 2018
Новини

Ґвалтівників голими повели у поліцію (фото 18+, відео)

Ґвалтівників голими повели у поліцію (фото 18+, відео)

Подія відбулася 26 березня у провінції Аруначал-Прадеш, що у північно-східній частині Індії. Двох чоловіків, які зґвалтували 17-річну дівчину, роздягнули і голими здали поліції. Про це повідомляє «DailyMail».

Напередодні, як пишуть ЗМІ, чотири чоловіки зґвалтували 17-річну дівчинку. Одним з нападників був її знайомий, з яким вона познайомилася у соціальній мережі.

Інцидент стався о 8:30 вечора, в шести кілометрах від міста Інкіонг. Після того, як дівчину зґвалтували, вони кинули її біля дому близько 2 ночі. Жертва відправилася у поліцію вже наступного ранку.

Доки правоохоронці шукали злочинців, сусіди дівчинки впіймали двох обвинувачених і передали їх правоохоронцям, повідомив заступник генерального інспектора поліції Джон Нейшлая.

Читайте також: Після того як відкрили заповідник з тиграми, вони загризли 22 людини (фото 18+)

У поліцію злочинців проводжав натовп розлючених місцевих жителів. Дорогою чоловіків роздягнули, зав’язали їм руки за спиною та змусити так іти до самого відділку. Деякі жінки били ґвалтівників.

Нині поліція все ще розшукує двох інших 20-річних підозрюваних.

До речі, минулого місяця насильник восьмирічної дівчинки пройшов такий же «парад» через місто Дапоріхо.

А напередодні, близько 1000 осіб штурмували поліцейську дільницю в Тезу, схопили двох осіб, звинувачених у зґвалтуванні і вбивстві п'ятирічної дівчинки, і вбили їх на ринку міста.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали