28 Березня 2018
Новини

Без дорогих аксесуарів, але з багатою тещею: відверто про особисте новий голова Волинської ОДА

Без дорогих аксесуарів, але з багатою тещею: відверто про особисте новий голова Волинської ОДА

Новопризначений голова волинської облдержадміністрації Олександр Савченко у відеосюжеті ТРК «Аверс» поділився своїми основними життєвими принципами, а також розповів про цікаві подарунки, де зараз мешкає, заможну тещу та набуті на професійному поприщі хвороби.

«Я не ношу дорогі годинники, які записані у декларації, тому що я йду до людей і люди дивитимуться на мене, як на придурка», - зізнався Савченко.

Також він розповів, що його теща з Рівненщини, з Сарненського району, тому не можна сказати, що він чужий в західному регіоні України. При зауважив, що вона – заможна людина.

Про порадрунки Савченко розповів, що минулого року на 60-ий день народження йому подарували 60 пляшок коньяку, віскі тощо, тому що решта подарунків, мовляв, заборонені законом і мусять бути задекларовані.

А на запитання про те, який алкоголь вживає, новий губернатор відповів, що йому це вже «не зовсім показано», як кажуть лікарі. Втім, він намагається пити сухе вино, не дорого вартісне, але нормальне к’янті та ніколи не відмовиться від віскі й хорошої горілки.

Щодо стану здоров’я і хвороби, від яких страждає , голова ОДА зазначив: це протрузії у хребті, тому що все життя

«Постійно стоїш, тебе смикають, тягають, особливо, якщо це жінки шахттримав турнікети перед людьми, які проводили різноманітні акції. Від постійної й шарпанини виникла ця хвороба, можуть і роздягнути, обірвати погони, було й таке», - розповідає Савченко. Але, щоб тримати себе в належній формі, займається спортом.

Нагадаємо, представив нового голову Волинської ОДА сам президент Петро Порошенко 23 березня під час робочого візиту на Волинь.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему