27 Березня 2018
Новини

У Кемерово в масштабній пожежі згоріло 400 осіб, більшість з них діти - ЗМІ

У Кемерово в масштабній пожежі згоріло 400 осіб, більшість з них діти - ЗМІ

У соцмережах на відміну від офіційних наводять зовсім інші дані. Попередньо заявляли про майже 70 загиблих. 

У трагічній пожежі в російському місці Кемерово загинуло близько 400 осіб, в основному діти. Про це в соцмережі повідомляють очевидці пожежі в ТРК «Зимова вишня», пише ЗМІ.

Російські мас-медіа пишуть, що в мережі опублікували запис, де люди розповідають жахіття трагічної пожежі. За повідомленнями в соціальних мережах, кількість загиблих вже перевалило за 355 осіб. У морги і в лікарні все ще звозять тіла загиблих.

«Всі морги завалені, батьків не пускають на впізнання без попередньої підписки про нерозголошення. Тільки тоді дають впізнати дітей», - діляться в мережі.

Поліція оточила торговий центр в два кола. Рятувальники постійно виносять тіла. Мішків для трупів вже не вистачає, пишу місцеві жителі в мережі.

Люди в формі вилучають у людей навіть телефони, щоб ті не знімали місце трагедії. Співробітникам офісу, вікна якого виходять на ТРК, забороняють знімати. У співробітників забрали телефони під загрозою звільнення.

Російські ЗМІ повідомляють, що причиною вибуху міг вибухнути механізм, який виготовляє цукрову вату або попкорн.

Стало відомо, що Президент Росії Володимир Путін прибув в Кемерово, де сьогодні вранці 27 березня поклав квіти біля стихійного меморіалу в пам'ять про загиблих під час пожежі в ТЦ «Зимова вишня». Опісля він оглянув фасад згорілої будівлі. Пише ЗМІ.

Після цього президент відправився на нараду, присвячену ліквідації наслідків пожежі в кемеровському торговому комплексі. Там він заявив, що причинами трагедії стали «злочинна халатність і нехлюйство».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему