26 Березня 2018
Новини

Луцькі школярі читали разом з письменницею Надією Гуменюк

Луцькі школярі читали разом з письменницею Надією Гуменюк

У рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання у Волинській обласній бібліотеці для дітей відбулася творча зустріч «Книжок країна чарівна у гості вас чекає» учнів 7-го та 8-го класів Луцької НВК №9 з відомою українською письменницею, неодноразовим лауреатом Всеукраїнських літературних премій, переможцем Всеукраїнських літературних конкурсів Надією Павлівною Гуменюк.

Як повідомили у прес-службі Волинської обласної бібліотеки для дітей, під час зустрічі діти поринули у цікавий світ книг Надії Гуменюк. На безліч питань, які виникали у присутніх, гостя залюбки відповідала.

На одне з питань, яке дуже цікавило читачів: «Що потрібно для того, аби стати письменником?», Надія Павлівна відповіла: «Потрібно багато працювати над собою, читати і постійно вдосконалювати знання української мови». Письменниця вважає: «Якою мовою сьогодні читають діти, такою завтра розмовлятиме Україна».

Також, учні читали вірші Надії Гуменюк, підготували скрапбукінг на творчість письменниці та придбали улюблені книги з її автографом. А на згадку про зустріч Надія Гуменюк отримала малюнок до книги «Лелеча фортеця» від Лігоцької Іванни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему