26 Березня 2018
Новини

Черниця померла під час суду з Кеті Перрі

Черниця померла під час суду з Кеті Перрі

Літня черниця, одна з двох жінок, які протягом кількох років брали участь в судовому розгляді зі співачкою Кеті Перрі з приводу продажу монастиря Los Feliz в Лос-Анджелесі, померла прямо на засіданні суду.

Сестра Кетрін Роуз Холзман виступала на слуханні у справі про продаж монастиря. Під час засідання 89-річна жінка впала і померла. «Кеті Перрі, будь ласка, зупиніться. Це не приносить нікому добра», – казала під час суду Холзман.

За інформацією видання, черниці Холзман і Рита Калланан жили в монастирі протягом багатьох років і вважали його своєю власністю. У 2011 році утримувати будівлю стало дня них занадто дорого. З пропозицією викупити власність виступила Кеті Перрі. Вона готова була заплатити за ділянку 10 мільйонів доларів готівкою і 4,5 мільйона для пошуку іншої будівлі для монастиря. Однак Холзман і Калланан виступили проти цієї угоди. В результаті жінки захотіли продати монастир без схвалення місцевої єпархії.

У 2017 році єпархія подала на черниць в суд за те, що ті хотіли перешкодити співачці придбати монастир. Суд зобов'язав Холлістер виплатити 15 мільйонів доларів як компенсацію збитку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали