26 Березня 2018
Новини

Будучи «під кайфом», видавила собі очі

Будучи «під кайфом», видавила собі очі

Місяць тому в Південній Кароліні, США, наркозалежна 20-річна Кайлі Матхарт видавила собі очі біля місцевої церкви. В той момент дівчина перебувала під дією сильних наркотиків.

На початку цього року Матхарт із міста Андерсон пообіцяла матері почати лікування від наркозалежності. Але всього за тиждень до початку реабілітаційного курсу дівчина вирішила наостанок вжити метамфетамін. Кайлі не розрахувала і вжила занадто велику дозу наркотику. Їй здавалося, що світ перевернувся догори дном, і невідомі голоси твердили їй, що потрібно пожертвувати своїми очима, щоб потрапити в рай. Вона видавила собі очі, оскільки боялася, що, якщо вона цього не зробить, «все зникне і всі помруть». В результаті перехожі виявили дівчину біля церкви з вирваними очними яблуками, які вона тримала в руках. При цьому нещасна кричала на вулиці, що хоче всього лише побачити світ.

На початку березня її виписали з госпіталю. Дівчина ходить на фізіотерапію і відвідує психіатра. Осліпла американка хоче зібрати кошти на собаку-поводиря, а також мріє стати морським біологом. Незважаючи на все, що з нею сталося, зараз вона щаслива. «Життя стало набагато кращим, якщо порівнювати з тим часом, коли я була наркозалежною. Той світ був просто жахливий», – сказала Кайлі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему